Què és inoma?
INOMA és la materialització d’un somni, d’una idea, d’una vocació de servei a les persones, de posar a l’abast coneixements i recursos per al benestar del cos i l’ànima.
Sempre he contemplat a la persona com un tot, en que no es pot separar la part física de la mental, entenent que qualsevol desequilibri entre les dues parts causa algun tipus de malestar.

Per això m’he format en diverses teràpies: quiromassatge, reflexologia podal, teràpia floral del Dr. Edward Bach, aromateràpia...

Buscant plasmar tots aquests coneixements he creat una família de productes.
Aquí trobareu productes per alleugerir molts dels mals que ens acompanyen a la vida quotidiana: mal d'esquena, tensió cervical o lumbar, tendinitis, ansietat, estrès, desequilibris emocionals...
INOMA neix a Sant Celoni, al Vallès Oriental, punt de referència de la comarca natural del Baix Montseny, a mig camí entre Barcelona i Girona, i entre el Montseny i el Montnegre-Corredor. Un espai privilegiat envoltat de boscos i muntanyes.

Des d'el blog us ofereixo tota la meva experiència plasmada en aquesta familia de productes. Espero que el veieu com un recull de recursos terapèutics que no pretenen subtituir les prescipcions del vostre metge.

Espero que us serveixin, inspirin i ho gaudiu.


Us convido a registrar-vos per estar al dia de les novetats.