Coixins terapèutics


Aquests coixins són un bon recurs per calmar algunes molèsties i proporcionar benestar. 

Estan farcits amb granes i plantes medicinals, escollides i combinades tenint en compte la seva funció terapèutica. Combinen principis terapèutics basats en la fitoteràpia, en l'aromateràpia i amb la termoteràpia.

La pràctica de la fitoteràpia és gairebé tant antiga com l’home, es fonamenta en l’utilització de les plantes medicinals i els seus derivats amb finalitats terapèutiques tant per prevenir com per alleugerir o guarir les malalties.
L'aromateràpia ens ensenya a utilitzar les plantes i els olis essencials per millorar l’estat d’ànim i proporcionar equilibri emocional i sensació de benestar.
Hi ha una connexió profunda entre l’olfacte i les emocions, ja que l’olfacte treballa a un nivell molt profund del nostre cervell, això fa que l’aromateràpia generi un efecte molt positiu que ajuda a baixar el nivell d’estrès i a mantenir un bon estat emocional.

La termoteràpia és l'aplicació d’escalfor o de fred local segons la dolència que tinguem o del resultat que busquem.

Tenim dos formats de coixins. rectangulars i allargats. Per la tensió cervical, mal d'esquena o per escalfar el llit. Calmen els dolors en cas d'artritis, artrosis, contractures, fibromiàlgia, reuma, còlics, dolors crònics...

També, per l'efecte de les plantes medicinals que contenen, calmen l'estrès i l'ansietat.
En aquestes fotografies podeu veure els colors amb els que treballem, estan triats en funció del seu efecte terapèutic segons ens ensenya la cromoteràpia.

La cromoteràpia estudia l'efecte del color sobre el nostre estat d'ànim, ajuden a regular les nostres emocions. Així amb els coixins utilitzem tots els recursos que tenim a l'abast. Hem triat els colors verd i lila que ens proporcionen un estat de benestar i calma mental. Els colors groc i granate ens desperten la "xispa", ens proporcionen alegria i ens aixequen l'ànim. 


Els coixins petits per a nens i nenes amb espígol (lavanda), són adequats pels còlics dels infants. La sensació tan agradable que els produeix, amb l'aroma i l'escalforeta que desprenen els ajuda a dormir.
Un altre dels nostres productes són els antifaços, pensats per calmar la tensió ocular, alleugerir les ulleres que es formen sota els ulls, el mal de cap i migranya.
Disposem també de coixins per al refredat amb eucaliptus, conegut per les seves propietats en afeccions respiratòries, i coixins per pal·liar la sensació de mareig quan anem en cotxe, amb menta, que desprèn un suau aroma refrescant.

Al blog teniu més informació sobre la nostra gamma de coixins terapèutics, instruccions d'ús i manteniment. 

I per qualsevol dubte contacteu amb mi a inoma@inoma.name  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per participar expressant la teva opinió.