5 de febr. 2013

Coixins terapèutics infantils


 

Confeccionats artesanalment amb roba de cotó i emplenats amb granes,  flor d’espígol  (Lavandula  spica), romaní (Rosmarinus officinalis) i farigola (Thymus vulgaris). Disposem de colors llisos o amb dibuixos infantils.

Les plantes medicinals amb les que están farcits els coixins infantils estan explicades a l’apartat de coixins terapèutics i tenen les mateixes propietats, però la mida del coixí s’adequa per nens o nenes, o persones que prefereixin el tamany petit.

Els coixins infantils són útils per dormir, ja que l’olor que desprenen els tranquilitza i els dóna una sensació de benestar i seguretat que els ajuda a dormir. També són apropiats en cas de còlics.

El coixinet és útil en el cas de caigudes o cops que a vegades  es donen, segur que un “petonet” en la part afectada i l’aplicació del coixí fa meravelles!

Els coixins infantils també es poden aplicar en calent o en fred.

Els coixins:
    •    Són segurs perquè s’apliquen de forma externa i local.
    •    Proporcionen una sensació d'escalfor/frescor ràpida.
    •    Proporcionen sensació de benestar instantània.
    •    Tenen diversos formats i usos.
    •    Estan indicats per a totes les edats.

Mides: 24x10 cm

Com s'utilitzen el coixins?


Aplicació de calor
 


La calor seca que proporcionen els coixins fa que l’escalfor penetri a major profunditat en músculs i articulacions, per norma general  l’escalfor l’aplicarem en les molèsties més cròniques i que no estiguin en procés d’inflamació. Les més comunes són el mal a les cervicals, espatlla, contractures i processos crònics com l’artrosi. També és apropiat per còlics, lumbàlgia, ciàtica, hernia discal, tensió cervical, articulacions dolorides, dolor d'oïda, dolor i tensió menstrual, constipats, contractures, congestió vies respiratòries, estres, ansietat i per relaxar-se després d'un dia de treball.


Per escalfar-lo:
Posa'l al microones, entre 2 i 3 minuts a 600w,  amb un got d'aigua al costat. També es pot escalfar al forn embolicat amb paper d'alumini o sobre un radiador . Quan tingui la temperatura adequada aplica'l sobre la part dolorida.
Els coixins s’han d’escalfar amb cura, només el necessari per assolir una escalfor agradable i adient per cada persona

Aplicació de fred
El fred disminueix l’edema (un blau), anestesia per acció directa sobre les terminacions nervioses i de manera indirecta al disminuir els espasmes i la inflamació. Per això és indicat en casos d’inflamació en general, lesions esportives, esquinços, artritis, hematomes, pell irritada o inflamada, mal de cap, mal de queixal, ressaca, cremades solars, picades d’insectes, cops, migranya, varius, ulls cansats, tensió ocular i també es pot utilitzar com a productes de bellesa per reafirmar la pell.
  Per refredar-lo:


  Posa'l 1 hora al congelador en una bossa de plàstic o 2 hores en el   
  frigorífic.
  Quan tingui la temperatura adequada aplica'l sobre la part inflamada.

Manteniment:


El coixí interior no es pot posar en aigua.

La funda la pots rentar a mà o a la rentadora.

Per ajudar a la seva conservació el pots guardar al congelador en una bossa de plàstic.Els coixins: 


Són segurs, ja que s’apliquen de forma externa i local. 

Proporcionen una sensació d'escalfor/frescor ràpida.

Proporcionen benestar instantani.

Tenen diversos formats i usos.

Estan indicats per a totes les edats.